Budgettoestel foto's

Door jetspiking op maandag 11 december 2017 12:16 - Reacties (5)
Categorie: -, Views: 2.682

Foto's maken met een budgettoestel, er zijn niet veel mensen die er blij van worden. Ik heb echter hieronder een aantal foto's neergezet die ik dit jaar heb gemaakt met de Lumia 650, waarvan ik de foto's in de sneeuw gisteren heb gemaakt.

Bij sommige foto's heb ik de helderheid verhoogt om een net wat mooier beeld te krijgen. Maar liever zie ik hier geen foto's die jullie hebben gephotoshopt, mocht dit wel het geval zijn, zet dit er even boven.

Overigens zijn deze foto's allemaal in Nederland gemaakt.

Om een foto in het groot te zien: Rechtermuisklik --> View image.


Ondanks dat Windows Phone aan het uitsterven is m.b.t. de ondersteuning en applicaties kun je deze toch nog ergens voor gebruiken, mits dat je een Lumia hebt met een aardige camera.

Ik ben benieuwd naar jullie foto's met het liefst een budgettoestel (wel een smartphone), dus post ze vooral in de commentsectie.

Volgende: Deel 1: Het maken van een mini Arcade console 06-'18 Deel 1: Het maken van een mini Arcade console

Reacties


Door Tweakers user Harmsen, maandag 11 december 2017 12:39

Ik gebruik mijn Lumia 930 ook nog wel eens voor het opnemen van optredens van het harmonie orkest van mijn vrouw. De audio opname van de Lumia is altijd prima, stukken beter dan mij Oneplus 3 of Sony Alpha 5100

Door Tweakers user sys64738, maandag 11 december 2017 14:18

Je kunt je foto's gewoon clikcbaar maken he. Zet (url=https://imagur.bladibla.jpg] (/url] om je plaatje heen en klaar is Kees. Even de ( vervangen door [ en dan werkt het prima.

De foto's verder. Tja, blijkbaar kun je foto's nemen met je camera. Hiep hoi. Ging het om de kwaliteit of om aan te tonen dat je mooie foto's kun maken met je camera? Vind ze niet zo spannend namelijk.

Daarnaast hebben we al een forum topic hier op T.net waar je je mooi smartphone foto's kunt share en commentaar geven op de foto's van anderen: [Verzamel] Gave foto's gemaakt met telefoons

[Reactie gewijzigd op maandag 11 december 2017 14:18]


Door Tweakers user jetspiking, maandag 11 december 2017 16:19

Dit ging erom dat een budgettoestel best goede foto's kan maken. Wanneer je de kwaliteit vergelijkt met een DSLR valt het natuurlijk altijd tegen, maar daar ging het niet om.

Ik zal ze om zetten naar URL's.

Door Tweakers user SinergyX, dinsdag 12 december 2017 10:09

Reden dat ik ook nog steeds m'n 950XL gebruik, foto's zijn van een aanzienlijk hogere kwaliteit dan menig vervanger die ik heb gehad (P8 lite, P9, Nokia 5, One plus).

Door Tweakers user Ayyylias, zaterdag 27 januari 2018 00:25

Gebruik mijn Lumia 950XL meestal nog voor foto's over mijn iPhone 7, er is minder ruis (volgens mij), het is makkelijker een echt crispy macro fototje te klikken (CPU sockets, andere dingen met kleine details komen er makkelijker+beter uit).

De lens flares en bokeh zijn naar mijn mening echt veel mooier op de 950XL dan op de iPhone 7

[Reactie gewijzigd op zaterdag 27 januari 2018 00:26]


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.